Mededelingen van de Evenementencommissie 26 Augustus

Programma en inschrijfformulier Lustrumdag 2 september

Nieuws afbeelding

Uitnodiging Lustrumdag HCOB en RABOBANK Familietoernooi 2017 
2 september 2017

Inschrijven kan t/m 27 augustus 2017  
      
In 2017 bestaat HCOB 10 jaar! Dit gaan we uitgebreid vieren op zaterdag 2 september. Naast het jaarlijkse RABOBANK familietoernooi worden op deze dag allerlei activiteiten georganiseerd ter ere van het lustrum!

Wat staat jullie te wachten?

Vanaf 09.30 uur zijn jullie van harte welkom en worden jullie ontvangen met koffie, thee, limonade en iets lekkers. We starten om 10.10 met de teampresentaties en de warming up. Vervolgens starten om 10.30 uur de eerste wedstrijden. We spelen die dag niet alleen hockey, maar ook andere sportieve en ludieke activiteiten waarmee punten te verdienen zijn zoals beachvolleybal en een pubquiz.

Voor de lunch wordt gezorgd en rond 16.00 zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Aansluitend hebben we een gezellige borrel en barbecue.

Gedurende de gehele dag verzorgt DJ 3WaySound de muziek. Tijdens de borrel past Bamboo Bill op de jongste jeugd en kan de rest heerlijk dansen, borrelen en om 19.00 lekker meezingen met feestzanger Alex!

Inschrijven
Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 personen. Wil je meedoen, maar lukt het niet om een compleet team te vormen, schroom dan niet en stuur een mail met daarin je naam, leeftijd, telefoonnummer en wij zorgen ervoor dat je in een leuk team komt.

Het inschrijfgeld is als volgt:
Deelname per persoon aan het toernooi inclusief lunch € 5,-
Deelname per persoon inclusief lunch en bbq voor volwassenen € 15,-
Deelname per persoon inclusief lunch en bbq voor jeugd t/m 12 jaar € 7,50
Alleen bbq (zonder deelname toernooi) € 12,50

Het inschrijfgeld dient per team vooraf betaald te worden en kan worden overgemaakt naar rekeningnummer NL 02 RABO 0135947944 t.n.v. HCOB, onder vermelding van teamnaam + aantal volwassenen en aantal kinderen. Het inschrijfgeld dient uiterlijk 24 augustus te zijn voldaan.

Het Thema
Het lustrumtoernooi staat dit keer geheel in het teken van "Goed Fout op Ibiza”. Verzin een passende teamnaam, toepasselijke kleding etc., want ook dit jaar valt het team met de meest originele aankleding in de prijzen!

Gedurende de dag worden door 3WaySound op een groot scherm beelden getoond van 10 jaar HCOB. Heb je leuke foto’s of video’s dan ontvangen wij deze heel graag! Je kunt het sturen naar [email protected].


Heel veel plezier met de voorbereidingen! Wij gaan er met z’n allen een feestelijke dag van maken.

Voor vragen of aanvullende informatie neem gerust even contact met ons op:
[email protected]

Met sportieve groet,

Lustrumcommissie HCOB
Jeroen, Katja, Nathalie, Jan, Nico, Petronette, Laura en Dorothé

 


Bijlage