Mededelingen van de Evenementencommissie 25 Oktober

Inschrijven A&B nachttoernooi, LAATSTE KANS!

Nieuws afbeelding

Beste A&B leden, 

Er is enorm enthousiast gereageerd op het idee om een A&B nachttoernooi te organiseren, daar zijn we heel blij mee. Gezien de belangstelling en ideeën die we al voorbij hebben horen komen lijkt het er op dat we nog niet alle inschrijvingen binnen hebben. Willen jullie deze s.v.p. zo snel mogelijk insturen, er is nu nog plaats, zodat we kunnen starten met de indeling en organisatie? 

Alvast dank! 

Hieronder nog alle informatie over het toernooi en het inschrijfformulier vind je als bijlage.


HCOB Nachttoernooi A/B jeugd 
Zaterdag 9 november vindt het 1e nachttoernooi voor de A/B jeugd plaats. We organiseren een toernooi met sportieve (mixed) wedstrijden en aansluitend een spetterend feest georganiseerd door 3waySound. 

VOOR WIE? 
Voor HCOB -leden, introducees, hockeyers en niet-hockeyers. 
 
WAT STAAT JULLIE TE WACHTEN? 
Vanaf 17.00 zijn jullie van harte welkom.  We starten om 17.30 met de eerste wedstrijden. Wedstrijden worden gespeeld op een half veld en 8 tegen 8. De wedstrijden zijn ca. 20.30 afgelopen, waarna het feest los kan barsten rond ca. 21.00.  Tussen de wedstrijden door wordt er gezorgd voor een goede vette hap van Kim’s Snackhut.  De prijsuitreiking vindt om 23.00 plaats en einde feest 00.30 uur (uitloop 01.00).

INSCHRIJVEN  
Een team bestaat uit minimaal 8 personen. Wil je meedoen, maar lukt het niet om een compleet team te vormen, schroom dan niet en stuur een mail met daarin je naam, leeftijd en telefoonnummer en wij zorgen ervoor dat je in een leuk team komt.  Het inschrijfgeld is als volgt: 
  • Deelname per persoon aan het toernooi inclusief ‘diner’  € 7,50 - 
  • Alleen Feest (zonder deelname toernooi)    € 5,-
Het inschrijfgeld dient per team vooraf betaald te worden en kan worden overgemaakt naar rekeningnummer NL02 RABO 0135947944 t.n.v. HCOB, onder vermelding van je teamnaam. Het inschrijfgeld dient uiterlijk 5 november te zijn voldaan. 

Kaarten voor het feest zijn vanaf 12 oktober ook los te koop aan de bar bij HCOB of via de volgende personen: 
  • Marnix Heiligers (JA1) 
  • Tijn Jaspers (JB1) 
  • Julia Braam (MA1) 
  • Anouk van Oosten (MB1) 
  • Puk Mencke (MB3) 
  • Floor Spreeuwers (MB4)
 
Voor vragen of aanvullende informatie neem gerust even contact met ons op: [email protected]
Met sportieve groet, 
Evenementencommissie HCOB

Bijlage