Mededelingen Technische Commissie 5 Mei

Uitnodigingen selectie meisjes A, B en C verstuurd

De uitnodigingen voor de selectietraining voor de meisjes A, B en C zijn verstuurd. Het kan zijn dat hij in de spambox terecht is gekomen. 

Heb je geen uitnodiging ontvangen en wil je wel voor selectie in aanmerking komen? Laat dat dan uiterlijk vrijdag 6 mei aan de selectiecommissie weten ([email protected]). Ook afmeldingen ontvangt de selectiecommissie graag uiterlijk vrijdag 6 mei. 

Wie nu al in een eerstelijnsteam zit, is niet gegarandeerd van een plek in dat team volgend seizoen. De selectiecommissie stelt het team helemaal opnieuw samen uit de beschikbare spelers.

De trainingen zijn op 10 en 17 mei (18-19 uur voor de C, 19.15-20.15 uur voor de B en 20.30-21.30 uur voor de A).
Na de eerste training maakt de selectiecommissie al een eerste keuze om de tweede training met een kleinere groep gerichter te kunnen werken. Wie na de eerste training afvalt, wordt hierover persoonlijk per mail geïnformeerd voor het einde van die week.

Voor de jongenslijnen worden hoogstwaarschijnlijk geen selectietrainingen georganiseerd, omdat het aantal spelers per lijn hiervoor te klein is. Vanwege die lage aantallen heeft de selectiecommissie alle spelers voldoende in beeld.

Belangrijke uitgangspunten en criteria die worden gehanteerd bij de teamindeling, zijn te lezen in het document ‘Aanpak en criteria teamindeling' (zie bijlage).


Bijlage