Mededelingen van de Evenementencommissie 8 April

Reminder Schemer-disco toernooi 3.0

Lieve C en D jeugd van HCOB,

Tot nu toe is de verkoop voor het schemer-disco toernooi 3.0 echt een groot succes. Met al 97 tickets op de teller is de 100 in zicht! Dit zijn al meer tickets dan de vorige twee jaren. Wij als organisatie zijn super blij om dit te zien!

 

Bij deze willen wij wel een reminder eruit sturen. Je hebt nog tot en met aanstaande zaterdag (13 april) om je tickets te halen en je aan te melden voor dit toernooi. We missen namelijk volgens de administratie nog een aantal tickets, maar ook mails over de aanmelding. Zie voor meer informatie de eerste mail en de HCOB-app.

 

Even nog een paar laatste belangrijke dingen op een rijtje:

-       Het toernooi is uitsluitend voor de jeugd, en niet voor ouders. De kinderen moeten dus zelf de wissels etc. regelen.

-       Op de club kan uitsluitend met de pin worden betaald.

-       De inloop start om 17.00 en om uiterlijk 17.30 word je verwacht aanwezig te zijn. We zullen dan starten met het friet eten.

 

We zijn ontzettend enthousiast en kunnen niet wachten tot zaterdag 20 april! We hopen jullie allemaal dan te zien, dit toernooi wil je niet missen! Koop nog snel je kaartje via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/schemerdisco. 

 

Bij eventuele vragen, stuur gerust een mailtje naar [email protected].

 

Met feestelijke groet,

De Evenementencommissie