Wedstrijdverslagen 26 September

3 PUNTEN VOOR HEREN 1 !!

Na 2 nederlagen geleden te hebben, was heren 1 zeer gemotiveerd om de eerste punten te gaan pakken, zeker gezien het feit dat tegenstander Dorsteti ook op 0 punten stond.
Een positieve factor hierbij was dat de versterkingen uit het Nijmeegse nu ook op zondag aanwezig waren hetgeen tevens voor een forse daling van de gemiddelde leeftijd heeft gezorgd (Berry: ruim onder de 40.....).

Vanaf het begin van het fluitsignaal was het spel aardig om te zien en de tactiek om fel te beginnen wierp duidelijk zijn vruchten af. Dit resulteerde in een groot overwicht in de eerste helft en in een 1-0 voorsprong dankzij "team-oudste" Paul. Het enig minpunt dat in de rust kon worden genoemd was het gegeven dat we niet met 3 of 4-0 voorstonden, een luxe-probleem dus.

De 2e helft was van een ander kaliber en de strijd ging duidelijk meer gelijk op. Dorsteti maakte gelijk en was een fase gevaarlijk, maar gelukkig was Bobbie, een van onze jonkies, dit keer goed bij de les en scoorde 2-1. Het hoogtepunt van de wedstrijd was echter gegund aan nieuwkomer Gerrit, die de bal met een prachtige backhand-slag snoeihard hoog in de netten joeg, 3-1! Dorsteti maakte nog 3-2 maar daar maalde niemand om, de eerste overwinning voor het eerste was binnen!!!

De positieve lijn doortrekken is nu het devies, de sfeer in het team is in ieder geval prima te noemen.