Wedstrijdverslagen 7 November

Prachtige overwinning H1

Na 5 overwinningen op rij behaald te hebben, een prestatie die niemand had durven voorspellen, wisten we dat er nu een moeilijke serie zat aan te komen. Nagenoeg de complete top van de poule is de komende weken de tegenstander, te beginnen met Westerduiven uit, een wedstrijd die tot nu toe geen ander team winnend wist af te sluiten.

Met voor de afwisseling weer eens een coach (lees Berry) langs de lijn begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. We hadden wat geluiden opgevangen dat de scheidsrechters bij Westerduiven wel eens wat meer clubliefde ten toon spreiden dan nodig is, maar afgesproken werd hier professioneel mee om te gaan.

De wedstrijd liet in de eerste helft een beter HCOB zien, helaas leverde dit geen doelpunten op. De 2e helft was echter een waar spektakelstuk. Metten scoorde vrijwel direct uit een corner hetgeen de nodige euforie bij ons opleverde. Westerduiven werd door deze achterstand echter meteen een stuk feller en dat leverde een groot deel van de 2e helft een echte wedstrijd op. Na redelijk wat corners tegen gekregen te hebben scoorde Westerduiven ca. 10 minuten voor tijd de 1-1 waarna een chaotische laatste 10 minuten aantrad. Beide ploegen streden op het scherp van de snede voor de overwinning en de opluchting was enorm toen Metten 2 minuten voor tijd de 2-1 scoorde, een prachtige sleeppush vol de kruising in! De resterende minuten werden professioneel uitgespeeld en de 6e overwinning op rij was een feit.

Complimenten voor het hele team en de scheidsrechters die in weerspraak met de geruchten een goede wedstrijd floten. Komende zondag staat Bemmel thuis op het program. Hoewel koploper Bemmel afgelopen zondag de eerste punten heeft verloren wordt dit zeker een zware wedstrijd waar we de steun van het publiek goed bij kunnen gebruiken!