Mededelingen van de Evenementencommissie 29 November

Winter(festijn) staat voor de deur: schrijf je in als vrijwilliger!

Winterstop saai? Nee hoor: voor de 5e keer staat het Winterfestijn weer voor de deur. En natuurlijk doet HCOB weer mee!  Zoals jullie weten steunt het Winterfestijn ieder jaar een lokaal goed doel waar we als HCOB graag aan meedoen. Ook de clubkas van HCOB wordt als dank voor de inzet gespekt. Help dus het Winterfestijn, help het goede doel en help HCOB en schrijf je in als vrijwilliger! 

Bovendien help je je team!  Dit keer steken we het team dat de meeste bardiensten draait in de fantastische apres-ski tent van het Winterfestijn geheel in HCOB trainingspakken! Natuurlijk mogen jullie vrienden, vriendinnen, vaders, moeders, buren, opa's en oma's, enzovoort inschakelen om HCOB in de horeca te helpen! Meedoen mag vanaf 16 jaar. En dat is nog niet alles: ook heb je kans op gratis schaatskaartjes voor je team. 

In de bijlage vind je het rooster. Vul je naam en team in DE RODE VAKKEN en mail het zo spoedig mogelijk naar [email protected]. Je krijgt altijd een bevestiging van de inschrijving van je dienst.

Namens het bestuur,
met sportieve groet,

Jeroen Joon 
Voorzitter Hockeyclub Overbetuwe

M 06-53498252

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws