Mededelingen van de Evenementencommissie 1 December

Gratis trainingspakken!

1e prijs: HCOB trainingspakken voor je gehele team!  2e prijs: Gratis schaatskaartjes voor je gehele team. Bonusprijs: We verloten nog vijf extra trainingspakken aan degenen die bardienst gaan draaien tijdens het Winterfestijn.

Wie wint er voor zijn of haar team gratis HCOB trainingspakken? H et team dat de meeste bardiensten draait in de fantastische apres-ski tent van het Winterfestijn steken we geheel in HCOB trainingspakken!  Natuurlijk mogen jullie vrienden, vriendinnen, vaders, moeders, buren, opa's en oma's, enzovoort inschakelen om HCOB in de horeca te helpen! Meedoen mag vanaf 16 jaar.

En dit is de hoofdprijs: 200% plezier (want dat is het namelijk bij het Winterfestijn!) en weer een paar duizend euro voor de clubkas!

Zoals jullie weten is het Winterfestijn een lokaal goed doel waar we als HCOB weer graag aan meedoen! Help het Winterfestijn, help HCOB en help je favoriete team!

In de bijlage van het andere Winterfestijnartikel op de site vind je het rooster. Vul je naam en team in en mail het uiterlijk woensdag 7 december 2011 naar [email protected].

Info Winterfestijn: www.winterfestijnoverbetuwe.nl

Opening Winterfestijn met een zangduet van burgermeester Tuijnman en schaatser/zanger Erik Hulzebosch: zaterdag 17 december 2011, 15.00 uur. Mis het niet!