Mededelingen van de Evenementencommissie 21 Juli

Uitnodiging HCOB Volvo familietoernooi 24 augustus

Beste hockeyvrienden en -vriendinnen,


Jullie zijn waarschijnlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie. Gelukkig werkt het weer eindelijk mee: en hoe!
Maar stiekem kriebelt het natuurlijk en kunnen jullie niet wachten om weer een stick in de handen te nemen of die extra vakantiekilootjes weg te werken... 

Geen nood, je kunt je naar hartelust uitleven op het familietoernooi van HCOB op zaterdag 24 augustus aanstaande! Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Henk Scholten Volvo.

Iedereen is welkom, dus ook niet leden, oud-leden en niet hockeyers. Je kunt zelf een team samenstellen (minimaal 5 leden), maar ook losse aanmeldingen zijn welkom: wij maken er dan een leuke samengestelde familie van. 

We zijn ook nog op zoek naar mensen die willen fluiten (kaart niet nodig, wel wat hockeyervaring) of mensen die een uurtje bardienst willen draaien.

In de bijlage vind je het aanmeldingsformulier en wat meer informatie over het toernooi. Vragen? We horen het graag, maar het antwoord kan wat langer uitblijven in verband met de vakantie... Aanmelden kan tot 20 augustus door het formulier te sturen naar [email protected]

Graag tot ziens op 24 augustus en nog een fijne vakantie!

Groet,
namens de evenementencommissie,

Mariel de Vries

Bijlage