Wedstrijdverslagen 18 September

Veteranen beginnen het seizoen thuis met een gelijkspel (1-1), met doelpuntenmaker Joost

Afgelopen zondag speelden Veteranen A van HCOB hun eerste thuiswedstrijd tegen Veteranen D van Wageningen, met Maarten als hun doelman. Het voelde voor menigeen wel vreemd met Maarten in het goal van de tegenstander. Afgelopen zondag nam Rob zijn positie in tussen de drie palen. Rob keepte top. Vooral tijdens de strafcorners bleef hij lang en ontspannen voor de goal liggen. Op het moment dat Wageningen de bal inbracht, rende Rob achter zijn goal om een kleedje te halen om deze vervolgens razendsnel 1,5 meter voor zijn goal neer te leggen, waarna hij rustig op zijn rechter zijde neerstreek, zich vervolgens uitstrekte en hiermee voorkwam dat de tegenstander de bal tegen de plank sloeg. Top gekeept Rob!

Halverwege de tweede helft viel Berry neder. De tegenstander wilde het Ligamentum Cruciatum Anterius van de linker Articulatio Genus van Berry testen. Het leek er even op dat Berry de wedstrijd moest staken, maar na wat knuffeltjes van zijn teamgenoten in de dug out, sprong hij vijf minuten later weer als een jonge hinde het veld in.

De derde helft begon goed met een broodje met twee warme bruine jongens ertussen. Het geheel wegslobberend met een rijk gevulde tomatensoep. Goed voor het versterken van de inwendige mens. De derde helft was gezellig, zonnig en voedzaam. De wedstrijd werd hard gespeeld. De wonden werden gelikt. De tegenstanders worden bedankt. Top wedstrijd; mannen ik heb zin in hockeyseizoen 2013-2014!