Mededelingen van de Evenementencommissie 12 December

Gevonden: HCOB WK Ambassadeurs!

Nieuws afbeelding

Nicole Bommels en Annelies Tromp zijn onze WK Ambassadeurs! Mochten er nog leden (jong en ouder) of ouders mee willen doen met de WK 2014 commissie dan graag melden via [email protected].  Schrijf 29 mei 2014 alvast in de agenda voor de HCOB WK clubdag! Het wordt een groot hockeyfeest!


WK hockey

Vanaf 31 mei 2014 vindt de Rabobank Hockey World Cup 2014 plaats in het Kyocera Stadion in Den Haag. Twee weken lang tophockey in een fantastische ambiance, waarbij de beleving van hockey wereldwijd in de belangstelling zal staan. Het belooft een groots internationaal topsportfeest te worden! Let’s Celebrate Hockey.

 

WK Ambassadeur

Om alle activiteiten en communicatie rondom de World Cup goed te laten verlopen is er per club een WK Ambassadeur. De WK Ambassadeur is het aanspreekpunt voor de KNHB over alles wat met de Rabobank Hockey World Cup 2014 te maken heeft. Hij/zij zorgt, met een team van enthousiaste clubleden, dat de vereniging in seizoen 2013/2014 in het teken komt te staan van de World Cup. De komende maanden ontvangt de WK Ambassadeur meer informatie over de verschillende initiatieven die de KNHB organiseert met betrekking tot de Rabobank Hockey World Cup 2014.

 

Profiel WK Ambassadeur

De WK Ambassadeur is enthousiast over hockey, over zijn vereniging en natuurlijk over de aankomende Rabobank Hockey World Cup 2014. De WK Ambassadeur houdt van organiseren en weet de juiste mensen om zich heen te verzamelen die samen met hem/haar een projectgroep vormen. Gezamenlijk zullen zij activiteiten organiseren om de World Cup te laten leven binnen de vereniging. De ambassadeur informeert en enthousiasmeert haar leden.


Reacties

img

Jeroen Joon

26-1-2014 @ 10:41:17 |Heel fijn dat jullie dit doen Nicole en Annelies!

Reageer op het nieuws