Mededelingen van de Evenementencommissie 11 Mei

Een unieke beleving: de KNHB WK Clinics

Tijdens het WK zijn er op het hockeypark ontzettend veel activiteiten voor de jeugd te doen!

Denk aan de Kids Corner, dé chill-plek waar ieder kind geweest moet zijn. Geef de fantasie de vrije ruimte en maak iets moois van LEGO, wie weet maken uw leden wel een mooie Stockey (de mascotte van het toernooi). Of spelen ze op de Kinect, ook kunnen ze hun eigen aanmoedigingsitem knutselen of gaan ze lekker chillen in de bios. Ook is er de mogelijkheid om te hockeyen op het kleine hockeyveld, een potje te schaken, muzikale workshops te volgen, te genieten van een voorleessessie, een kijkje te nemen in de techniek truck waar allerlei activiteiten waarbij sport en techniek centraal staan of de verschillende stands te bezoeken die op het terrein staan. 

Voor degene die voor het bezoek aan het WK nog een hockeyclinic willen volgen of een ieder die de WK sfeer wil proeven organiseert de KNHB samen met Bovelander & Bovelander op de Rijswijksche Hockeyclub de KNHB WK clinics.

Deze clinics zijn speciaal voor kinderen van 6 -14 jaar en worden georganiseerd op 31 mei, 1, 7, 8 en 9 juni. Het complex van de Rijswijkse Hockeyclub zal een WK uitstraling hebben en een gezellig welkom. Op de velden vinden op 2 veldenclinics plaats en op 1 veld wordt de hockeykermis opgebouwd waarin Fun voorop staat. Verder vinden er gedurende de dag op aangegeven tijden activiteiten plaats zoals een hockey quiz, meet & greet met een tophockeyer (ex- international, jong oranje of hoofdklasse), bingo en wellicht dat Stockey ook nog even langs komt.

Programma:

De KNHB WK Clinic duurt 1 uur. Daarvoor en/ of daarna is iedereen in de gelegenheid om vrij te spelen in de hockeykermis en alle andere activiteiten in en rond het clubhuis. De clinics zijn zo gepland dat u altijd voldoende tijd heeft om na de clinic op het hockeypark (het WK terrein) door te brengen. De horeca op de Rijswijksche hockeyclub is open voor iedereen en er kunnen op eigen kosten consumpties en andere versnaperingen gekocht worden. Een ontzettend leuk en sportief begin voor uw kinderen om het WK uitje mee te beginnen. 

 

Kosten:

Aan de clinic zijn wel kosten verbonden namelijk €10,- pp en daar krijgt u dus een super gave clinic van 1 uur voor en het vrijspelen in de hockeykermis en alle andere activiteiten in en rond het clubhuis. 

Aanmelden:

Via het speciale aanmeldingsformulier in de bijlage kunt u zich inschrijven op 1 van de aangegeven dagen. Op het formulier ziet u de nog beschikbare tijden

LET OP: goed om te weten is dat wij een beperkte capaciteit hebben van maximaal 90 kinderen op 1 veld, dit betekent dat wij maximaal 180 aanmeldingen per clinic tijd kunnen honoreren.

BELANGRIJK:
- Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en ingedeeld. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een reactie of wij uw aanmeldingen hebben kunnen plaatsen. Wij kijken hierbij naar al uw opgegeven voorkeuren.

- Wij gaan er vanuit dat u zelf het vervoer naar de Rijswijksche Hockeyclub en het Kyocera Stadion verzorgt. Het Kyocera Stadion ligt op ongeveer 10 km van de Rijswijksche Hockeyclub.

- Het is niet mogelijk om op de dag zelf je nog aan te melden.

Mocht u vragen hebben dan kunt u mailen naar [email protected] 


Via deze link kan je je aanmelden:
http://www.knhb.nl/jeugd/kampen+en+clinics/DU22418_Een+unieke+beleving+de+KNHB+WK+Clinics.aspx