Mededelingen van de Evenementencommissie 31 Oktober

Morgenochtend, 1 november om 10.30 uur kick-off fotoplaatjesactie Jumbo!

Kom jij morgenochtend (zondag 1 november) om 10.30 uur ook naar het clubhuis om jouw persoonlijke boek op te halen voor de fotoplaatjesactie van de Jumbo? 

Je hebt het waarschijnlijk al gelezen in de nieuwsbrief maar morgenochtend, zondag 1 november, vindt de kick-off van de Jumbo-plaatsjesactie plaats in ons clubhuis!

John Macleane komt om 10.30 uur naar HCOB om de boeken persoonlijk uit te reiken aan alle leden die een foto hebben laten maken en zorgt dan ook voor een versnapering.
 
Tijdens de overhandiging van het eerste boek door John Macleane aan onze nieuwe voorzitter Robert Jan Kwaak worden foto’s gemaakt. Daarom zouden we het leuk vinden als iedereen zijn of haar HCOB-shirt aantrekt.
 
Vanaf maandag 2 november zijn de plaatjes te sparen bij Jumbo op het Europaplein en Westeraam. Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijg je een pakketje met plaatjes. Heb je geen gepersonaliseerd boek, maar wil je wel de plaatjes sparen, dan zijn er extra boeken verkrijgbaar bij de twee Jumbo-vestigingen.

Kun je zondag niet aanwezig zijn om je eigen boek in ontvangst te nemen? Geen punt. Je krijgt je boek dan via de trainer/coach van je team. 

Tot morgen 10.30 uur!

Groeten van de ledenactiecommissie HCOB