Mededelingen van de sponsorcommissie 20 September

Teamkleding

Momenteel zien we dat meerdere teams van HCOB druk bezig zijn met teamkleding en sponsoring. Dat juichen we van harte toe en het is altijd leuk als een team er uniform en professioneel uit ziet. Daarnaast is het natuurlijk fijn als bedrijven en/of ouders daar ook financieel aan willen bijdragen door te sponsoren.

Bij deze vorm van sponsoring is het echter ook van belang dat de afspraken die daarvoor binnen de vereniging gelden, worden nageleefd. HCOB heeft namelijk een sponsorbeleid en er zijn ook regels binnen de club waar de leden/teams zich aan dienen te houden. Een simpel voorbeeld is de kleurstelling van de wedstrijdkleding en uit-shirts. Deze is zelfs vastgelegd door de KNHB. Ook worden er eisen gesteld aan de (sponsor)bedrukking. 

Een team dient altijd eerst contact op te nemen met de sponsorcommissie voordat zij zich kan laten sponsoren. Dit kan via het email adres [email protected] De sponsorcommissie kan aangeven welke voorwaarden en afspraken er verbonden zijn aan sponsoring. Daarnaast beoordeelt de sponsorcommissie of de nieuwe sponsoring niet conflicteert met afspraken die we hebben met bestaande sponsoren. Mocht de teamsponsor nog geen sponsor van HCOB zijn dan is een kleine financiĆ«le bijdrage verplicht aan onze vereniging maar het liefste komen we natuurlijk in gesprek om meer mogelijkheden te bespreken.

Tot slot is het goed om te weten dat het HCOB logo enkel en alleen geplaatst mag worden op kleding van ®The Indian Maharadja en uitsluitend door Huisman Sport kan worden aangebracht. Dit komt voort uit de samenwerkingsovereenkomst die HCOB met hen heeft gesloten. Dat houdt in dat zij onze exclusieve leveranciers zijn voor hockeykleding (en hockey-materialen) en dat wij als vereniging hebben gekozen voor een uniforme ®The Indian Maharadja uitstraling.

Hieronder de link voor meer informatie over de bestellen teamkleding:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZSn1ERp6JXm3I1dxlCM8dD_viXydeUvm7Ynsdgk1LYxQvSw/viewform?usp=sf_link