Wedstrijdverslagen 21 November

Nipt verlies heren 1

Na het monsterverlies van vorige week waren we tegen Hoevelaken weer goed gemotiveerd. Immers, hoewel de uitslag anders doet vermoeden, ons spel tegen Bemmel was helemaal niet slecht, Bemmel was gewoon 2 klassen beter. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Om wat meer tegenwicht op het middenveld te bieden hadden we gekozen voor een 4-4-2 opstelling. Oftewel compact spelen en niet teveel ruimte weggeven. Hoewel in het begin wat onwennig, pakte dit gedurende de wedstrijd goed uit. Hoevelaken kwam weliswaar op 1-0 en was voor rust de betere ploeg, echt vaak gevaarlijk waren ze ook niet. Na rust ging het spel veel meer gelijk op en kregen we regelmatig kansen op de gelijkmaker. Die kwam dan ook: zo'n 10 minuten voor tijd rondde Niels een voorzet prima af. Door de mist was dit achterin niet heel scherp te zien, het gejuich bevestigde e.e.a. gelukkig.

De laatste 10 minuten gingen weer op het scherp van de snede met kansen voor beide teams. Helaas trok Hoevelaken vlak voor tijd aan het langste eind en maakte het 2-1.
Al met al dus nipt verloren maar wel een goed gevoel bij het hele team. Immers een prima wedstrijd gespeeld tegen een promotie-kandidaat, die tevens als enige tot nu toe heeft gewonnen van topfavoriet Bemmel.

Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop, uit tegen Zeewolde. Dat betekent niet alleen een lange reis, tevens hebben we weer uitzicht op een pittig potje.